Skip to content
My account
Cart
Checkout
All Categories
All
Health Mix
Millet Mix
Milk / Tea Mix
Natural Cosmetics
Pongal Mix
Idli Podi Mix
Kolukattai Maavu
Millet Dosa Mix
Kali Mix
Daily Needs
Rice Mix
Healthy Kanji Mix
Millet Flour
Oil
26
1
Total
₹
50.00
1 item
View Cart
Dhaanyas Pirandai Idli Podi | தான்யாஸ் பிரண்டை இட்லி பொடி (100 Gms)
1 ×
₹
50.00
×
Subtotal:
₹
50.00
View cart
Checkout
Home
About
Shop
My Account
My Profile
Checkout
Cart
Contact Us
My Account
Login
Register
Wishlist
Home
Page 4
Shop
Show
12
24
36
48
60
Sort by popularity
Sort by average rating
Sort by latest
Sort by price: low to high
Sort by price: high to low
Quick View
All
,
Millet Flour
Dhaanyas Multi Millet Chappathi Flour | தான்யாஸ் சிறுதானிய சப்பாத்தி மாவு(400 Gms)
Rated
0
out of 5
₹
90.00
Add to cart
Quick View
All
,
Healthy Kanji Mix
Dhaanyas Poongar Rice Kanji Mix | தான்யாஸ் பூங்கார் அரிசி கஞ்சி மிக்ஸ் (250 Gms)
Rated
0
out of 5
₹
99.00
Add to cart
Quick View
All
,
Daily Needs
Dhaanyas Red Rice Flakes | தான்யாஸ் சிகப்பரிசி அவல் (300 Gms)
Rated
0
out of 5
₹
40.00
Add to cart
Quick View
All
,
Natural Cosmetics
Dhaanyas Natural Cleansers | தான்யாஸ் நாச்சுரல் க்ளென்சர் (100 GMS)
Rated
0
out of 5
₹
70.00
Add to cart
Quick View
All
,
Pongal Mix
DhaanyasThinai Pongal Mix | தான்யாஸ் திணை பொங்கல் மிக்ஸ் (200 Gms)
Rated
0
out of 5
₹
70.00
Add to cart
Quick View
All
,
Daily Needs
Dhaanyas Forest Honey | தான்யாஸ் காட்டுத்தேன் (314 Gms)
Rated
0
out of 5
₹
300.00
Read more
Quick View
Idli Podi Mix
,
All
Dhaanyas Moringa Idli Podi | தான்யாஸ் முருங்கைக்கீரை இட்லி பொடி (100 Gms)
Rated
0
out of 5
₹
50.00
Add to cart
Quick View
All
,
Millet Dosa Mix
Dhaanyas Multi Millet Adai Dosa Mix | தான்யாஸ் பல தானிய அடை தோசை மிக்ஸ்(200 Gms)
Rated
0
out of 5
₹
50.00
Add to cart
Quick View
All
,
Kali Mix
Dhaanyas Fenugreek Kali | தான்யாஸ் வெந்தயக்களி (250 Gms)
Rated
0
out of 5
₹
60.00
Add to cart
Quick View
All
,
Oil
Dhaanyas Gingelly Oil | தான்யாஸ் நல்லெண்ணெய் (1000 Ml)
Rated
0
out of 5
₹
470.00
Add to cart
Quick View
All
,
Daily Needs
Dhaanyas Palm Crystal | தான்யாஸ் பனங்கற்கண்டு (300 Gms)
Rated
0
out of 5
₹
240.00
Add to cart
Quick View
All
,
Milk / Tea Mix
Dhaanyas Sukku Malli Coffee | தான்யாஸ் சுக்கு மல்லி காபி (50 Gms)
Rated
0
out of 5
₹
55.00
Add to cart
Posts navigation
Previous
1
…
3
4
5
…
8
Next
Remove
Dhaanyas Black Kavuni Puttu Mix | தான்யாஸ் கருப்பு கவுனி புட்டு மாவு (300 Gms)
Remove
Dhaanyas Rock Salt Powder | தான்யாஸ் இந்து தூள் உப்பு (400 Gms)
Remove
Dhaanyas Puthina Idli Podi | தான்யாஸ் புதினா இட்லி பொடி(100 Gms)
Remove
Dhaanyas Kodampuli | தான்யாஸ் கொடம்புளி (50 Gms)
Remove
Dhaanyas ABC Malt | தான்யாஸ் ஏபிசி மால்ட் (150 Gms)
Remove
Dhaanayas Garlic Idli Podi | தான்யாஸ் பூண்டு இட்லி பொடி(100 Gms)
Remove
Dhaanyas Golden Milk Magic | தான்யாஸ் மசாலா பால் மிக்ஸ் (50 Gms)
Remove
Dhaanyas Little Millet Flour | தான்யாஸ் சாமை மாவு (450 Gms)
Remove
Dhaanyas Moringa Idli Podi | தான்யாஸ் முருங்கைக்கீரை இட்லி பொடி (100 Gms)
Remove
Dhaanyas Multi Millet Nutrition Mix | தான்யாஸ் சிறு தானிய சத்து மாவு (500 Gms)
Remove
Dhaanyas Beetroot Malt | தான்யாஸ் பீட்ரூட் மால்ட் (150 Gms)
Remove
Dhaanyas Pearl Millet Dosa Mix | தான்யாஸ் கம்பு தோசை மிக்ஸ் (200 Gms)
Remove
Dhaanyas Multi Millet Chappathi Flour | தான்யாஸ் சிறுதானிய சப்பாத்தி மாவு(400 Gms)
Remove
Dhaanyas Groundnut Oil | தான்யாஸ் கடலை எண்ணெய் (500 Ml)
Remove
Dhaanyas Mudakkathaan Idli Podi | தான்யாஸ் முடக்கத்தான் இட்லி பொடி (100 Gms)
Remove
Dhaanyas Red Rice Flakes | தான்யாஸ் சிகப்பரிசி அவல் (300 Gms)
Remove
Dhaanyas Golden Milk Magic | தான்யாஸ் மசாலா பால் மிக்ஸ் (150 Gms)
Remove
Dhaanyas Karuppu Kavuni Kanji Mix | தான்யாஸ் கருப்பு கவுனி கஞ்சி மிக்ஸ் (250 Gms)
Remove
Dhaanyas Masala Tea Mix | தான்யாஸ் மசாலா டீ மிக்ஸ் (50 Gms)
Remove
Dhaanyas Green Tea | தான்யாஸ் கிரீன்டீ (80 Gms)
Remove
Dhaanyas Palm Crystal | தான்யாஸ் பனங்கற்கண்டு (100 Gms)
Remove
Dhaanyas Varagu Pongal Mix | தான்யாஸ் வரகு பொங்கல் மிக்ஸ் (200 Gms)
Remove
Dhaanyas Rose Face Pack | தான்யாஸ் ரோஸ் பேஸ் பேக் (100 Gms)
Remove
Dhaanyas Kasthuri Manjal | தான்யாஸ் கஸ்தூரி மஞ்சள் (100 GMS)
Remove
Dhaanyas Poongar Rice Puttu Mix | தான்யாஸ் பூங்கார் அரிசி புட்டு மாவு (300 Gms)
Remove
DhaanyasThinai Pongal Mix | தான்யாஸ் திணை பொங்கல் மிக்ஸ் (200 Gms)
Remove
Dhaanyas Kuthiraivali Pongal Mix | தான்யாஸ் குதிரைவாலி பொங்கல் மிக்ஸ் (200 Gms)
Remove
Dhaanyas Sukku Malli Coffee | தான்யாஸ் சுக்கு மல்லி காபி (50 Gms)
Compare
28
X
X
Cart
Dhaanyas Pirandai Idli Podi | தான்யாஸ் பிரண்டை இட்லி பொடி (100 Gms)
Dhaanyas Pirandai Idli Podi | தான்யாஸ் பிரண்டை இட்லி பொடி (100 Gms) quantity
-
+
₹
50.00
×
Checkout
-
₹
50.00
1